Kom naar de huisshow van CBX Nederland op 23, 24 en 25 februari 2017

CBX Nederland zal dit jaar niet op de Autoprofessioneel en Schadeherstel beurs in Gorinchem aanwezig zijn. In plaats daarvan hebben wij besloten een eigen evenement te origaniseren waar we bezoekers onze volledige aandacht kunnen geven en uitgebreide demonstraties kunnen geven van apparatuur die volledig in bedrijf is.

U kunt zich onderaan deze pagina inschrijven voor dit evenement. Een paar belangrijke dingen:


Bekijk onze video impressie van de CBX Nederland open huis dagen 2015

Schrijf u hieronder in:

Kennis event

Wij zien dit door ons georganiseerde evenement dan ook niet als een beurs, maar als een kennis event. Een evenement waar u waardevolle kennis kunt opdoen waarmee u in uw autobedrijf voordeel kunt behalen tijdens de dagelijkse gang van zaken. Dit vooral omdat CBX Nederland een praktijkgericht bedrijf is en dat ook wil laten zien.

Wat kunt u allemaal bekijken op het CBX Nederland kennis event?

Plattegrond en legenda van de huisshow van CBX Nederland op 23, 24 en 25 februari

Kort gezegd: te veel om op te noemen. Maar om toch een kleine greep te doen uit de aanwezige producten: de onvolprezen VAMAG New Dimension 3D uitlijner, de nieuwe TECO 820 3D uitlijner, De TECO 100 bandendemontage machine, de volautomatische TECO 750 balanceer machine, Brainbee aircoservice apparatuur, diverse hefbruggen en nog veel meer! Het volledige programma vindt u verderop onder het inschrijfformulier.

Maar wij geven ook demonstraties!

We zouden dit evenement geen kennis event kunnen noemen als er geen kennis gedeeld werd. Daarom organiseren wij ook diverse demonstraties en trainingen. Zo gaan wij dieper in op uitlijnen. Waarom moet u eigenlijk uitlijnen? Welke conclusies kunt u trekken uit een bandenslijtagepatroon? Wat is uitslingeren precies en wanneer moet u het wel, en wanneer niet doen? Maar ook airco: 134a en 1234yf, wat zijn de verschillen? Waar moet u op letten bij de aanschaf van apparatuur? Uiteraard komen ook allerlei andere disciplines aan bod, zoals APK, balanceren en banden dé- en monteren.

Programma demonstraties

Donderdag 23 februari (14:00 - 22:00)

Vrijdag 24 februari (14:00 - 22:00)

Zaterdag 25 februari (10:00 - 16:00)

Tussentijds zijn ook nieuwe producten zichtbaar en uiteraard ook mogelijkheden voor extra uitleg of demonstraties onder het genot van een klein hapje en een drankje.