NIEUWS

CBX breidt assortiment hefbruggen uit met Zavagli Santi

De Z31 is een vierkoloms hefbrug van Zavagli Santi, ook verkocht onder de naam "Eurolift". De smalle rijbanen en oerdegelijke kwaliteit zijn belangrijke punten.

CBX Nederland is per direct importeur van het Italiaanse merk Zavagli Santi. Met de uitbreiding maakt CBX Nederland een belangrijke stap richting een assortiment hefbruggen waarin voor de gehele markt een geschikte hefbrug te vinden is.

Zavagli Santi is in Nederland misschien geen bekende naam maar is zeker geen groentje als het gaat om het produceren van hefbruggen. Al sinds 1962 produceert en exporteert het Italiaanse familiebedrijf hefbruggen over de hele wereld. Zavagli Santi hefbruggen worden ook verkocht onder de naam "Eurolift".

Oerdegelijk

Zavagli Santi kenmerkt zich door gebruik van oerdegelijke technieken. De hefbruggen zijn niet altijd voorzien van de nieuwste technische snufjes maar daar tegenover staat dat er veel beproefde technieken worden gebruikt die door de jaren heen hun betrouwbaarheid hebben bewezen.

CBX Nederland ziet de hefbruggen dan ook echt als aanvulling op de hefbruggen van APAC, het merk dat tot nu toe het enige merk was waarvan CBX Nederland hefbruggen leverde. Waar APAC altijd voorop loopt met de nieuwste technieken en de trend volgt (door bijvoorbeeld veel hefbruggen met brede rijbanen te produceren) is Zavagli Santi juist een merk dat iets traditioneler te werk gaat.

Een prettige prijs/kwaliteit verhouding

Een tweede voordeel van de Zavagli Santi hefbruggen is dat door het gebruik van traditionele technieken de hefbruggen ook zeer prettig zijn wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding. Voor het gemak van de nieuwste technieken betaal je voor een APAC hefbrug net iets meer. Voor wie niet voorop hoeft te lopen maar wel een degelijke en betrouwbare hefbrug wil is een Zavagli Santi een absolute aanrader.

De producten waar CBX Nederland zich op concentreert

CBX Nederland kan het hele assortiment van Zavagli Santi leveren, maar legt de nadruk op een aantal sterke tweekolommers, een mooie vierkolommer en een wielvrije schaarhefbrug. De Z52 3S bijvoorbeeld, is een tweekoloms spindelhefbrug die 3.500 Kg kan tillen en drempelvrij is. Deze is ook verkrijgbaar voor lagere werkplaatsen in een dorpel uitvoering als de Z51 3S.

Met hetzelfde hefvermogen (3.500 Kg) maar dan in een hydraulische uitvoering zijn de Z63 3S en Z62 3S. De eerste met een verstelbare bovenleiding, de tweede met een zeer lage overrijddorpel.

Als vierkoloms hefbrug levert CBX Nederland de Z31. Voor de liefhebbers van hefbruggen met smalle rijbanen een feest met een rijbaanbreedte van 500 mm. De oprijdhoogte van de Z31 is slechts 120 mm, waardoor de oprijdplaten ook zeer kort kunnen zijn. Ten slotte levert CBX Nederland de Z25 wielvrije schaarhefbrug met een maximale hefhoogte van 1.980 mm en een dubbel hydraulisch systeem waardoor mechanische vergrendeling niet nodig is.

Interesse in de hefbruggen van Zavagli Santi? De eerste exemplaren zijn al geleverd! Vraag dus snel een offerte aan op één van de product pagina’s of stuur een mailtje naar verkoop@cbx-nederland.nl.

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur