NIEUWS

Bezoek de oktober-huisshow van CBX Nederland!

Mark Tracy van T-scan geeft tekst en uitleg bij de GrooveGlove tijdens de vorige huisshow.

Na de eerdere, zeer succesvolle, edities is het aankomende 17 t/m 19 oktober weer tijd voor de huisshow van CBX Nederland. Iedere dag van 13:00 tot 22:00 staat CBX Nederland weer voor u klaar.

Deze derde editie alweer heeft weer allerlei mooie presentaties, demonstraties en nieuwtjes voor de bezoeker in petto. Natuurlijk onder het clichématige genot van een hapje en een drankje zal CBX Nederland in een ontspannen sfeer de bezoekers niet alleen wijzer maken over het eigen productaanbod maar ook over het algemene gebruik van werkplaatsapparatuur.

Spannende acties tijdens de huisshow

Tijdens de huisshow zal CBX Nederland ook een aantal speciale acties introduceren, die alleen tijdens de huisshow geldig zijn. De voorwaarde is natuurlijk wel dat direct tijdens de huisshow gekocht wordt maar de aanbiedingen zullen dan ook dusdanig scherp zijn dat een snelle beslissing niet moeilijk is.

Naarmate de huisshow dichterbij komt zal CBX Nederland via facebook steeds meer tipjes van de sluier oplichten als het gaat om de acties, dus houdt de facebook pagina van CBX in de gaten!

Uitwisselen van ervaringen

Als werkplaatsinrichter komt CBX Nederland natuurlijk in veel werkplaatsen en maakt het veel unieke situaties mee. CBX Nederland wil tijdens de huisshow dan ook in contact komen met werkplaatschefs en eigenaren om ervaringen uit te wisselen. CBX profileert de huisshow dan ook echt als een ‘kennis event’. Niet alleen kennis over de inrichting van werkplaatsen wordt uitgewisseld, maar ook kennis over de werkplaatsapparatuur zelf zal aan bod komen.

GrooveGlove

Eén van de spannendste producten die CBX Nederland dit jaar introduceerde was de GrooveGlove. Een volledig cloud gebaseerde bandenscanner die ook advies geeft over het slijtagepatroon en de nog te verwachten kilometers die er met een band te rijden zijn.

De laatste tijd zijn er steeds meer software pakketten bijgekomen die een directe koppeling met de GrooveGlove hebben gemaakt. Tijdens de huisshow kan CBX Nederland u daar alles over vertellen en vooral: laten zien!

Zavagli Santi

Nog een nieuwtje van CBX Nederland: de Zavagli Santi hefbruggen. Met een hele mooi prijs/kwaliteit verhouding zijn de Zavagli Santi (ook wel Eurolift) hefbruggen een welkome aanvulling op het programma. De bouwkwaliteit van Zavagli Santi is conservatief, maar wel oerdegelijk. CBX Nederland nodigt u dan ook uit om hier eens een kijkje naar te komen nemen!
Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur