NIEUWS

CBX Nederland levert nu ook de TreadSpec bandenscanner van T-Scan

Per heden introduceert CBX Nederland de overrijdbare TreadSpec bandenscanner van T-Scan. Waarom deze anders is dan anderen? Lees het artikel of neem contact op voor meer informatie.

Na de goede ontvangst van de handheld bandenscanner van T-Scan – de GrooveGlove – introduceert CBX Nederland nu ook de overrijdbare versie – de TreadSpec – in ons programma op te nemen.

De GrooveGlove bracht al flink wat interesse teweeg. Binnen één minuut een volledig beeld van alle banden, inclusief slijtagepatroon, remwegafname en uitlijnadvies kunnen hebben bleek een schot in de roos voor zowel de dealer- als universeelbedrijven. Maar het kan nóg sneller en gemakkelijker.

Met de TreadSpec vergroot ieder garagebedrijf zijn percentage gescande voertuigen per maand nog meer, doordat het tijdens het binnenrijden ieder voertuig wordt gescand. Iedere scan verloopt perfect door middel van de automatische procedurecontrole. De TreadSpec is dusdanig slim dat hij precies weet waar het voertuig zich bevindt tijdens een meting zodat foutmetingen worden voorkomen. Tevens wordt er direct een foto van het kenteken en het voertuig gemaakt. Net als de GrooveGlove wordt daardoor de meting direct gekoppeld aan het kenteken van het voertuig en met dit unieke kenmerk opgeslagen in je database, inclusief foto daarvan.

Een monteur hoeft hier bij dit systeem niet eens de auto voor uit te komen. Sterker nog, bij de TreadSpec ligt het rapport al bij de receptie op het moment dat het voertuig over de scanner is gereden! Ook net als de GrooveGlove biedt  de TreadSpec een geïntegreerde cloudoplossing die direct aan zowel ieder softwarepakket te koppelen is, waarondere enkele koppelingen reeds in ontwikkeling zijn. Hierdoor is de integratie in je huidige werkproces nog optimaler.

Het is niet voor niets dat reeds veel dealerbedrijven in Frankrijk waaronder Mercedes, PSA, Opel en BMW dealers al gebruik maken van de TreadSpec.

Verhoog de omzet van banden en uitlijningen

Uit ervaring met bijvoorbeeld in Frankrijk geïnstalleerde modellen blijkt dat de toename in verkoop van banden en uitlijnbeurten nog meer toeneemt dan bij het gebruik van de GrooveGlove, omdat het aantal uitgevoerde scans doorgaans hoger ligt. Ervaringen die een toename van de bandenverkoop tot 50% en een toename van het aantal uitlijnbeurten tot 30% laten zien zijn zeker geen uitzondering!

Benieuwd waarom de TreadSpec waarschijnlijk de overrijdbare bandenscanner is voor u? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0345-580670 of verkoop@cbx-nederland.nl voor meer informatie en bekijk direct de extra mogelijkheden voor uw bedrijf met behulp van de TreadSpec! De TreadSpec is zowel in de opbouw als inbouw versie leverbaar.

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur