NIEUWS

Een kijkje in de Werkplaats: Autoservice Valentijn

Adrie Valentijn werd door Automotive Werkplaats geïnterviewd. Scroll naar beneden voor de hele video. Hij is het waard!

Deze video kunnen we u niet onthouden. Adrie Valentijn, een klant van CBX Nederland vertelt hier over zijn bedrijf in een mooie videoserie van Automotive Werkplaats. Adrie vertelt hierin onder andere over zijn beste investering, u mag raden waar die gedaan is!

In de serie "Een kijkje in de Werkplaats" bezoekt Automotive Werkplaats iedere week een garagebedrijf om eens (u raadt het al) een kijkje in de werkplaats te nemen. Als eerste bezoekt Automotive Werkplaats hiervoor een klant van CBX Nederland: Adrie Valentijn. Wij hebben al jaren een zeer prettige relatie met Adrie en en Autoservice Valentijn, en willen hem dan ook via deze weg feliciteren met de mooie video.

Adrie gaat zijn eigen gang

In de videoserie stelt Automotive Werkplaats aan een garagist een aantal vaste vragen. Zo horen we van Adrie dat hij graag zaken in eigen huis houdt. "Ik ben totaal niet van het uitbesteden. Dat zie je ook in onze investeringen, zoals uitlijnapparatuur." Die uitlijnapparatuur is de Vamag New Dimension uitlijner van CBX Nederland. Een uitlijner waarmee binnen dertig seconden een uitlijndiagnose kan worden gedaan. Adrie roemt de New Dimension uitlijner als de "beste investering in equipment van de afgelopen tijd. Wij hebben zo'n mooi uitlijnapparaat dat we in 30 seconden tijd een uitlijnrapport hebben." Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video hieronder (vooral vanaf 3:36 natuurlijk)!

Trots op het eigen personeel

Zo horen we het graag. Op de vraag waar Adrie het meest trots op is antwoordt hij: "op mijn eigen personeel, en wat we samen bereikt hebben de afgelopen vijf jaar". Als grootste uitdaging ziet hij dan ook het vasthouden van het huidige succes en misschien nog uitbreiden met een extra monteur. Vanaf deze plek complimenteren we Adrie met de enorme voortgang die hij de afgelopen vijf jaar gemaakt heeft.

Nog meer in eigen beheer

Naast het uitlijnen in eigen huis geeft Adrie ook aan dat bijvoorbeeld het ontwikkelen van software en het opleiden van personeel gewoon in eigen beheer gebeurt in samenwerking met Autoniveau. 

Niemand kan voor niets werken

Een interessante vraag vanuit Automotive Werkplaats was of Adrie APK keuringen betaald of gratis aanbiedt. Adrie's antwoord was simpel: "Als je ergens voor een gratis APK naartoe kunt,

wordt je eigenlijk vantevoren al een beetje voor de gek gehouden. Wij vragen niet veel voor een APK keuring, en mocht er een reparatie uit voortkomen dan kunnen we het altijd nog hebben over het laten vervallen van de kosten van de keuring."

Een echte "gratis" APK is volgens Adrie dan ook onmogelijk, of om het te zeggen zoals Adrie: "niemand kan voor niets werken".

Prettige samenwerking

We zeiden het in de inleiding al, maar nog maar eens: we hebben al jaren een prettige samenwerking met Autoservice Valentijn en feliciteren hem via deze weg met een fantastische video-reportage!

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur