NIEUWS

Nieuwe Teco 100 Variant voor iedere band!

Stel uw eigen bandendemontage machine samen met de TECO 100 Variant. Alleen verkrijgbaar bij CBX Nederland.

Teco lanceert in Bologna haar laatst ontwikkelde demontagemachine. In navolging van de oersterke Teco 100 en 100E, speciaal ontwikkeld voor RunFlat banden, volgt nu de Teco 100 Variant.

Stel uw eigen machine samen

Wat de naam van deze nieuwe machine al verklapt, is dat deze demontagemachine door de klant zelf op een aantal punten kan worden samengesteld, waardoor u dus zelf de extra mogelijkheden en daarmee dus ook de prijs bepaalt.

De Teco 100 Variant is vanuit hetzelfde concept als de Teco 100 ontwikkeld, maar dan meer geschikt gemaakt voor kleinere wielen. Deze nieuwe versie bevat nog steeds opspanning door het naafgat van het wiel en de daarbij behorende afdrukrollen voor de taaie (RunFlat) banden en de LeverLess demontagekop. De Teco 100 Variant is echter veelzijdiger geworden door de optioneel verkrijgbare traditionele hielafdrukker. Hierdoor is het eenvoudiger om ook banden van de standaard stalen wielen met 1 en dezelfde machine te (de)monteren. De machine is daardoor geschikt voor alle wielen van 12”-30”.

Welke mogelijkheden zijn er?

Het concept van de Teco 100 Variant is de klant meer keuzemogelijkheden te kunnen bieden bij deze machine. Hoewel de machine standaard al veel sterke punten heeft zoals 2-speed 400V motor, opblaaspedaal, LeverLess (de)montagekop en standaard onafhankelijke hieldrukker, biedt deze machine toch nog een aantal interessante extra mogelijkheden. Zo heeft de Teco 100 Variant optioneel de ergonomische wiellift, pneumatisch automatische opspanning, een vernieuwde geïntegreerde opblaasbazooka, Motoinverter (traploos snelheid regelen) en de traditionele hielafdrukker voor stalen wielen. Laatstgenoemde optie is overigens alleen verkrijgbaar in combinatie met de Motoinverter.

Kom kijken en testen!

Het al complete Teco 100 Variant “basispakket” biedt CBX Nederland ter introductie t/m juli al aan vanaf €7.750,-. Nog niet bekend met de befaamde kwaliteit van de Teco machines? U bent van harte welkom te Geldermalsen om diverse Teco machines te testen. Kom kijken en overtuig uzelf van de hoge kwaliteit van dit unieke merk!

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur