Mulder Automotive Dordrecht en Nieuw Lekkerland New Dimension uitlijners

Categorie(ën): Referenties.
>

Mulder Automotive groeit, en zocht apparatuur (en leveranciers) die mee groeien. Een van de belangrijkste doelstellingen was een hogere werkplaatsomzet, te realiseren door een hoger werkplaatsrendement. Hofleverancier CBX Nederland mocht haar unieke New Dimension uitlijner aanbieden en een demonstratie geven bij één van de vele referentie-adressen.

Gemakkelijk was het offertetraject ondanks de goede relatie niet. Vanwege de mate van ervaring met het in de werkplaats van Mulder vertrouwde Hunter uitlijnsysteem ging daar in eerste instantie de voorkeur naar uit. Om te laten zien hoe het Vamag New Dimension systeem met onze unieke HoT uitlijnklemmen werkte en welke voordelen het kon bieden ten opzichte van de Hunter-systemen, mochten we dit systeem tonen bij Auto Valentijn te Zaltbommel.

Dit bleek de doorslag te geven om toch dit systeem te kiezen. “De eenvoudig en schadevrije opspanning met de HoT klemmen is uniek. Door de unieke uitlijnopstelling benutten wij maximaal de beschikbare werkplaatsppervlakte, waarvan we graag elke vierkante meter maximaal willen benutten. Ik was dan ook blij verrast door de gehele werking van het systeem.” Aldus de aftersales manager van Mulder Automotive.

In zowel de vestiging Dordrecht als Nieuw Lekkerland zijn de Vamag New Dimension systemen onlangs geïnstalleerd in combinatie met complete low profile RVS uitlijnkits. “Door het gebruik van de lage opbouw uitlijnkit konden wij de bestaande vlakke bruggen eenvoudig en betaalbaar ombouwen tot volwaardige uitlijnbruggen. De opbouw RVS glijplaten van slechts 25mm zijn een eigen product van CBX Nederland, zodat wij nieuwe klanten altijd een betaalbaar en goed alternatief kunnen bieden ten opzichte van een compleet nieuwe uitlijnbrug. Hierdoor zijn wij in staat investeringen zo laag mogelijk te houden, zonder concessies te doen. Ons doel is dan ook voor iedere werkplaats en ieder budget een passende en vooral goed werkende oplossing te kunnen bieden.” Aldus directeur Maurits Goluke van CBX Nederland BV

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur