CBX Nederland organiseert weer een spetterende huisshow!

Op 30 en 31 oktober en 1 november organiseert CBX Nederland weer een spetterende huisshow. We laten hier een breed scala van ons aanbod zien en uiteraard demonstreren we een mooie greep uit onze state-of-the-art apparatuur. Natuurlijk zijn er ook weer spannende noviteiten te zien!

In een informele setting willen we jou, onze trouwe klant, graag uitnodigen bij ons thuis. Nog geen klant? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Uiteraard hebben we een hapje en een drankje klaar staan om de inwendige mens te verzorgen.

Op deze pagina zullen we steeds iets meer onthullen over onze huisshow. Dus blijf kijken, want hier kom je er achter welke apparatuur we gaan demonstreren, welke noviteiten er staan en op welke onderwerpen we dieper in zullen gaan.

Continuïteit en bedrijfszekerheid

CBX Nederland biedt als eerste en nog als enige in de markt 10 jaar garantie op haar AMI Hefbruggen

“CBX-Nederland heeft 5 speerpunten: hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk gebruikszekerheid en veiligheid voor geleverde producten. Daarnaast hoge kwaliteit van onze diensten en services”.

Wij weten dat voor jou als auto-onderhoudsbedrijf en als banden specialist, dat je, voor je winstgevendheid kunt werken met werkplaatsequipment van een hoge kwaliteit. Bedrijfszekerheid van je werkplaatsequipment is steeds belangrijker. CBX Nederland kan je een uitgebreid programma van hefbruggen aanbieden. Van licht tot zwaar, van hoog tot laag en dat natuurlijk ook in verschillende kleuren.

CBX Nederland presenteert je graag tijdens onze huisshow dagen uit ons hefbruggen programma AMI hefbruggen.

 

Met dit kwaliteitsproduct kunnen wij ons meten met de Top merken. Met dit verschil dat wij als eerste en nog als enige werkplaats-equipment leverancier in Nederland je bedrijfszekerheid en continuïteit bieden met het AMI productgamma van 2 en 4 post-hefbruggen. Wij zijn zo van de kwaliteit overtuigd dat wij in overleg met de fabrikant (AMI) bruggen aanbieden met 10 jaar garantie op hydraulische en elektronische componenten.

Hebben wij je nieuwsgierigheid geprikkeld? Tijdens de CBX Nederland huisshow dagen op 30, 31 oktober en 01 november laten wij dit kwaliteitsproduct graag aan je zien en vertellen je graag meer het uitgebreide programma aan AMI hefbruggen.

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur
Gezocht: servicetechnicus! Iets voor jou? Bekijk hier de vacature!SLUIT