NIEUWS

Flexibel met hefbruggen; AMI de meest vooruitstrevende hefbrug van dit moment

De AMI 4.0 premium is recentelijk gelanceerd en heeft een aantal unieke eigenschappen. Benieuwd? Neem contact op met CBX Nederland!

Reeds eerder hebben we u kennis laten maken met het merk AMI, fabrikant van 2- en 40-koloms hefbruggen. Intussen zijn er weer een aantal vernieuwingen die u niet mag missen!

Kwaliteit die overtuigt

De fabrikant AMI staat al sinds 1945 bekend als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige 2-koloms hefbruggen en mobiele hefkolommen. Om de kwaliteit te borgen wordt bijna ieder onderdeel zelf ontwikkeld en geproduceerd. De meeste onderdelen zijn voorzien van serienummers, ieder onderdeel wordt uitvoerig getest en aan het eind van het productieproces wordt de gehele hefbrug afgemonteerd en onder maximale belasting gecontroleerd op juiste werking.

Hierdoor bent u als klant verzekerd van een uitstekend werkend product. AMI is overtuigd van haar producten en zet dit kracht bij door de mogelijkheid op een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar te bieden! Zelfs op de compleet gevulkaniseerde opnamepads geeft AMI nu al maar liefst 6 jaar garantie. Iedere dag dat de eerst geleverde gevulkaniseerde opnamepads langer mee gaan zal de garantietermijn verlengd worden.

In veel variaties verkrijgbaar

De 2-koloms hefbruggen zijn leverbaar in varianten met een hefcapaciteit variërend van 3 tot 8 ton. Uniek is de flexibele mogelijkheid om zo rustig of zo snel te dalen als je zelf wilt. Er is daarnaast een wijde range in kolomhoogten en een grote diversiteit aan verschillende hefarmen beschikbaar. Ook biedt AMI de mogelijkheid om stopcontacten, luchtaansluitingen of data-aansluitingen allemaal af fabriek te monteren. Daarmee integreert u deze aansluitingen in de apparatuur wat ook weer bijdraagt aan de veiligheid op de werkvloer.

AMI heeft een aantal autofabrikanten als ambassadeur. Zo is AMI al jaren hofleverancier van bijvoorbeeld autofabrikant Skoda. Skoda adviseert haar dealerbedrijven om AMI hefbruggen te gebruiken. AMI heeft onlangs de AMI 4,0 Premium 2-koloms hefbrug ontwikkeld. Deze hefbrug voldoet volledig aan de kwaliteitseisen die BMW stelt aan een 2-koloms hefbrug.

AMI 4.0 premium 2-koloms hefbrugAMI 5.5 N-way 4-koloms hefbrug

Ook op het gebied van 4-koloms hefbruggen biedt CBX Nederland met de AMI hefbruggen een ruime variatie aan mogelijkheden. Denk daarbij aan diverse lengte van de rijbanen, verschillende hefvermogens maar vooral de mogelijkheid om door middel van een geïntegreerde heftafel ook wielvrij te heffen, uit te lijnen of een combinatie hiervan. Ook bij de vierkoloms hefbruggen van AMI ben je in staat langzamer te dalen voor de speciale klussen.

De belangrijkste voordelen

Nog een aantal belangrijke en unieke eigenschappen op een rij:

  • De allerhoogste kwaliteit materialen.
  • De mogelijkheid om zelf de snelheid van het dalen te bepalen, ideaal voor het de- en monteren van versnellingsbakken (vanaf 3.6 ton hefcapaciteit).
  • Gevulkaniseerde opnamepads, hierdoor is een extra lange levensduur gegarandeerd.
  • Volledig Europese productie, AMI maakt vrijwel alles in eigen huis.
  • De AMI hefbruggen zijn in meerdere kleurcombinaties leverbaar voor een mooi geheel in uw werkplaats.
  • CBX Nederland is gecertificeerd AMI leverancier en is daarmee officieel partner van AMI

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, of wenst u deskundig advies over uw werkplaatsinrichting? Neem contact op met CBX Nederland, 0345-580 670 of via verkoop@cbx-nederland.nl

0
Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur
Gezocht: servicetechnicus! Iets voor jou? Bekijk hier de vacature!SLUIT