NIEUWS

Bedankt voor uw bezoek tijdens de CBX Nederland huisbeurs op 30 en 31 oktober en 1 november

Een bezoeker praat met een medewerker van CBX Nederland tijdens een van de voorgaande huisshows.

Graag bedanken wij iedereen die onze huisshow tot een succes heeft gemaakt. Deze huisshow stond in het teken van noviteiten waarvan wij vonden dat onze relaties die gezien moeten hebben. Noviteiten op het gebied van optimalisatie van de werkplaatsprocessen en productvernieuwingen. We hebben onder andere nieuwe lijnen hefbruggen laten zien van de merken AMI en LV8. Ook hebben wij het unieke systeem van T-check gedemonstreerd; een compleet scansysteem dat u helpt om uw administratieve proces te optimaliseren en wellicht nog belangrijker: de advieskwaliteit naar uw klanten kan optimaliseren.

We hebben genoten van uw aanwezigheid en het enthousiasme waarmee onze adviezen en productpresentaties werden ontvangen door u. Wij als CBX Nederland zijn door de enthousiaste reacties gesterkt in het feit dat onze visie op de marktontwikkeling en de manier waarop wij onze dienstverlening vorm geven werkt. Dank u wel voor deze feedback.

We kijken tevreden terug op een succesvolle huisshow! Was u verhinderd om onze huisshow te bezoeken en bent u toch benieuwd welke noviteiten we hebben getoond en welke verwachtingen wij hebben voor de komende jaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met u.

Nogmaals dank, wij heten u ook weer van harte welkom op de volgende editie. Noteer 12 tot en met 14 maart 2019 daarvoor vast in je agenda. Dan vindt de volgende editie van de CBX Nederland huisshow weer plaats.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een heel succesvol 2019.

Een vriendelijke groet namens ons gehele team.

Maurits Goluke

Algemeen Directeur

CBX Nederland BV

0
Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur
Gezocht: servicetechnicus! Iets voor jou? Bekijk hier de vacature!SLUIT