In februari en maart 2019 bandenstraat actie

In februari en maart 2019 hebben wij twee mooie actiesets voor u. De Ahcon IT 200 met verlengstukken (zie afbeelding hieronder) i.c.m. de WCL 700 centreerlift samen van € 7.250,- voor € 6.250,-. Deze actieset kunt u ook uitbreiden met de TECO 670 LL en de TECO 35 (wiel balanceer machine en demontage machine) waarbij u in totaal geen € 13.650,- maar slechts € 11.995,- betaalt! Neem direct contact op met verkoop@cbx-nederland.nl of via 0345-580.670 voor meer informatie.

Airco auto ventilatiegaten

TECO (by Ahcon) IT 200 met verlengstukken

De Teco IT200+ is een volledig pompstation voor het veilig oppompen van banden. Het geeft u veel waar voor uw geld - zowel op het gebied van veiligheid als ergonomie. Het IT200+ pompstation bestaat uit een roltafel met een open veiligheidsportaal en onze nieuwe PCI900 / 7 bar pompcomputer met 3 programma's. Dit pompstation is aan de voor en achterzijde in deze actieset uitgebreid met optionele 350mm en 500mm verleng-roltafels.

Verhoogt veiligheid
Verbeterde ergonomische werkhouding
Verlaag ziekteverzuim
Airco auto ventilatiegaten

TECO (by Ahcon) WCL 700 centreerlift

De Teco WCL700 Centreerlift moet vlak voor de balanceermachine in een montagestraat worden ingebouwd. De lift is ontworpen om het wiel op te tillen voor "gewichtsloze" klemming op de as van de balanceermachine. Met andere woorden: niet meer handmatig de wielen optillen om ze vast te klemmen en klaar te maken voor de balanceermachine.

Zeer ergonomisch
Airco auto ventilatiegaten

TECO 670 LL

De Teco 670 balanceermachine is een automatische wielbalancer die zeer veel kan. Deze nieuwe balancer selecteert automatisch het juiste balanceerprogramma tijdens het inmeten, ongeacht het een stalen of aluminium wiel is.

Laser aanwijzing van de gewichtspositie
Extra verlichting in donkere hoeken
Bekijk meer
Airco auto ventilatiegaten

TECO 35

Boven de TECO 27 handmatige bandenwisselaar is deze TECO 35 geplaatst. Deze semi-automatische bandenwisselaar garandeert een snelle en efficiënte manier van werken bij uw bandenwissels.

Bekijk meer
Airco auto ventilatiegaten

TECO SPH Hulparm

Een speciale hulparm voor banden demonteer machines om het demonteren en monteren van runflat en andere stijve (laagprofiel)banden mogelijk te maken zonder de velg of band te beschadigen

Bekijk meer

Vul a.u.b. onderstaand formulier in,
of bel ons: 0345 - 580.670
X
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!

X

Offerte aanvraag voor equipment

Vink de productsoorten aan waar u graag een offerte voor zou willen ontvangen.
Uw gegevens
Verstuur
Gezocht: servicetechnicus! Iets voor jou? Bekijk hier de vacature!SLUIT